Wat is mijn situatie?                   Wat is een Stufi-Voucher?                   Veelgestelde vragen                        Contact

Pap en mam. Bedankt!

"Tijdens mijn studie kreeg ik in totaal 25 Stufi-Vouchers. Zodra het kan verzilver ik ze allemaal om daarmee mijn studieschuld af te lossen"

Elke student wordt toch blij van Stufi-Vouchers van €1.000? Die komen heel goed van pas als straks de studieschuld afgelost moet worden. De Stufi-Vouchers zijn namelijk pas te verzilveren zodra de koopwoning van de cadeaubon gever is verkocht.


Wil jij als pap, mam, opa, oma, broer, zus, oom, tante, vriend of vriendin één of meerdere Stufi-Vouchers aan iemand cadeau doen? Voor slechts €9,95 ontvang je binnen één dag een gepersonaliseerde Stufi-Voucher. Dit is inclusief plaatsing van een persoonlijke boodschap, een juridische verklaring voor de notaris en een vereiste registratie voor de Belastingdienst.


Meer weten?

Neem contact op met onze helpdesk  06 4050 2020 


 

Wat is mijn situatie?

Heb jij (binnenkort) een studieschuld?

Wil iemand jou financieel helpen?

Heb je beide vragen met 'ja' beantwoord? Grote kans

dat diegene jou een Stufi-Voucher cadeau doet.

 

Binnenkort jarig? Vraag dan een Stufi-Voucher, het is

vrijwel kosteloos. Iedereen kan het snel en

gemakkelijk via deze website direct regelen.

Veelgestelde vragen

Ik heb met mijn ouders een begroting gemaakt voor mijn vijf uitwonende studiejaren. Ik moet bij DUO circa €50.000 lenen. Kan dit met vouchers?

Ik ben 38 jaar en heb nog €8.000 studieschuld, kan ik ook nog Stufi-Vouchers krijgen?

Wat is een Stufi-Voucher?

Stufi-Vouchers?

Stufi-Vouchers kosten maar €9,95 per stuk. Het zijn vouchers 

waarmee jij via de notaris €1.000 kan verzilveren zodra de koopwoning van de gever is verkocht.

Waarom slimme ouders kiezen voor Stufi-Vouchers...

Fien krijgt als ouderlijke studie bijdrage jaarlijks vijf Stufi-Vouchers. Haar ouders betalen op deze manier haar hele uitwonende studie van zo'n €50.000 met 'gratis' geld. Bekijk hun verhaal.

Oom Harry. Bedankt!

"Ook mijn oom Harry heeft mij als aanmoedigingsbijdrage een Stufi-Voucher cadeau gedaan. Iedereen vindt dit leuk!"

Veelgestelde vragenJa. Je moet dan wel in totaal 50 Stufi-Vouchers krijgen. Deze mogen door verschillende personen worden gegeven. Belangrijk is wel dat je van je ouders niet meer dan 5 Stufi-Vouchers per jaar krijgt. En van alle anderen niet meer dan 2 Stufi-Vouchers per jaar.

Ja. Je moet dan wel in totaal 8 Stufi-Vouchers krijgen. Deze mogen door verschillende personen worden gegeven. Belangrijk is wel dat je van je ouders niet meer dan 5 Stufi-Vouchers per jaar krijgt. En van alle anderen niet meer dan 2 Stufi-Vouchers per jaar.

Met een Stufi-Voucher krijg je van de gever een klein deel van de toekomstige overwaarde van zijn koopwoning cadeau. Daar kan je eventueel een stukje van jouw studieschuld mee aflossen. Stufi-Vouchers zijn geregistreerde cadeaubonnen waarmee jij via de notaris €1.000 kan verzilveren zodra de koopwoning van de gever is verkocht. Registratie is noodzakelijk om te voorkomen dat je bij het verzilveren nog eens duizenden euro's belasting moet betalen. Verzilveren zelf is ook heel eenvoudig. Je dient gewoon jouw Stufi-Voucher in bij de notaris die de eigendomsoverdracht van de koopwoning van de gever afwikkelt.

Een Stufi-Voucher is een onbeperkt geldige ‘vordering op naam’ en wordt ook wel als gewone vordering of boekvordering aangeduid. Voor het bestaan van een vordering op naam is geen notariele akte noodzakelijk. Indien er een overeenkomst van de vordering op naam wordt opgemaakt, dan dient die overeenkomst enkel tot bewijs van de vordering.


Stufi-Voucher-voorbeeld

Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

Volgens het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) is de gemiddelde huizenprijs de afgelopen 25 jaar met circa 4,85% per jaar gestegen. Dit betekent voor een woning met een huidige waarde van zo'n €300.000 een jaarlijkse stijging van bijna €15.000.

CBS-Huizenprijzen 1995-2019


Eigenlijk krijgt de ontvanger dus 'gratis' geld. Want als de gemiddelde huizenprijs jaarlijks met bijna €15.000 stijgt en de gever verkoopt zijn woning na 10 jaar, dan betaalt de gever de studie eigenlijk met 'gratis' geld. Hij geeft aan de studie namelijk helemaal geen eigen geld uit, dit wordt volledig via zijn overwaarde cadeau gegeven.

Ook voor een student is de werkwijze van een Stufi-Voucher erg prettig. De student leent momenteel 'gratis' geld via het DUO. En na 10 jaar lost de student aan het DUO de studieschuld weer af met 'gratis' geld.

Volgende woning gaat veelal van groot naar klein, dus van duur naar goedkoper!
De meeste studerende kinderen hebben ouders in de leeftijd van rond de vijftig. Binnen 10 jaar zijn de kinderen de deur uit en zullen zij meestal nog eenmaal verhuizen. Meestal van groot naar klein. Dat wil zeggen; van een eengezinswoning naar een klein huis of appartement. Groot naar klein betekent meestal ook van duur naar goedkoper. Dit betekent dat een deel van de overwaarde wordt gebruikt voor de aankoop van de nieuwe woning.

Stel je hebt een studieschuld van €50.000. Als je Stufi-Vouchers hebt gekregen van je opa of oma, dan hebt je een belastingvoordeel van maar liefst €10.490 (peiljaar 2020)

Maak maar eens zelf een proefberekening op de website van de Belastingdienst.

Stuur zelf vrijblijvend informatie over 'Stufi-Vouchers' naar....

Met deze link verstuur je zelf een kant-en-klare mail naar... ❯
Voordelen
• leuk om te geven
• nog leuker om te krijgen
• voordelig (slechts €9,95 per stuk)
• vereiste fiscale registratie
• belastingvrije schenking
• ook mogelijk voor grootouders, oom, tante, broer, zus of iemand buiten de familie.
• onbeperkt geldig
• verzilveren via de notaris
• geen dure maandelijkse ouderlijke bijdrag
• gratis DUO lening volledig af te dekken
• binnen 24 uur te regelen.
• geen faillissementsrisico
• gratis studie is mogelijk
• op kamers niet langer een belemmering

Voorwaarden
• student is meerderjarig
• gever bezit een koopwoning
• onze registratie
• eigen administratie

Wij geven geen individueel financieel of fiscaal advies, daarom adviseren wij deelnemers altijd om bij twijfel een financieel adviseur of een fiscaal adviseur te raadplegen.

AFM
Wij zijn een dienstverlener die jou helpt en met je meedenkt. Wij hebben maar één doel: studenten van hun studieschuld afhelpen. Wij verstrekken geen leningen en beheren geen geld maar geven je informatie over het traject van studieschuldvrij worden middels de Stufi-Voucher. Van het begin tot het eind.

Wij richten ons op het verstrekken van de Stufi-Voucher (pdf-bestand). De AFM ziet toe op de uitvoering van de Wet op het financieel toezicht (WFT). Deze wet bevat regelgeving richting banken en verzekeraars. Onze 'voucher' is geen financieel product in de zin van de wet (WFT) omdat de ontvanger (student) en gever(s) geen professionele partijen zijn die vanuit hun beroep een financieel product verkopen of adviseren. De AFM kwalificeert een persoon of bedrijf als professioneel zodra er meer dan 20 leningen worden verstrekt (en/of er zijn primaire dienstverlening van maakt). Bij ons is dit nimmer het geval.

Artikel 1:20 lid 1.e. (WFT)
Deze wet is niet van toepassing op: financiële diensten met betrekking tot krediet, niet zijnde hypothecair krediet, dat binnen drie maanden dient te worden afgelost en te zake waarvan slechts onbetekenende kosten aan de consument in rekening worden gebracht.

Wij verstrekken geen (lead)gegevens over aan andere partijen zoals banken of tussenpersonen.

Volgens de wet is sprake van adviseren wanneer een onderneming een specifiek financieel product van een bepaalde aanbieder aan een bepaalde klant aanbeveelt. Het adviseren over financiële producten is alleen toegestaan met een vergunning van de AFM. Wij informeren onze klanten, maar geven nimmer advies waarin een specifiek product van een bepaalde aanbieder wordt aanbevolen.

Wij hebben dan ook geen vergunning nodig van de AFM.

DNB
Omdat wij ook niet zelf geld uitlenen en geen geldverkeer faciliteren is er geen sprake van een financiële instelling die onder DNB toezicht dient te staan.Oma. Bedankt!

"Mijn oma geeft mij al tien jaar een Stufi-Voucher op mijn verjaardag. Op haar verzoek los ik, na haar verhuizing, mijn restant studieschuld af"

Bestelformulier Stufi-Voucher

Vul hieronder de gevraagde gegevens in. Jouw gepersonaliseerde Stufi-Voucher ligt dan als pdf-bestand binnen 24 uur klaar voor verzending. Heb je hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel dan even met onze helpdesk 06 4050 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef ook Stufi-Vouchers     |     Studieschuldblij.nl is een initiatief van samenwerkende marktpartijen.

Samen maak je 't verschil


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren